3gpking

Egyesület típusa:
zenekar  

Megye:
Bács-Kiskun megye

Elérhetőségek
Postai cím: 6522 Gara Hunyadi János u 25.
Telefon, Fax: +36709679380
E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Vezető:
Bende Erhard

A zenekar 1990 - ben alakult Garán, és azóta is Garai tamburazenekarként működik. A zenekari tagok kivétel nélkül a Vaskúti származású ismert muzsikusnál Ribár Józsefnél kezdték pályafutásukat. Sajnos Józsi bácsi már nincs köztünk de nagyon köszönjük neki, hogy megszeretette velünk a bunyevác muzsikát!

Azóta a zenekar 5 főre csökkent de ezzel a létszámmal töretlenül és elhivatottan ápoljuk a hagyományokat és fő profilunknak tartjuk a bunyevác, szerb, horvát, magyar és makedon népzene ápolását. Rendszeresen játszunk Prelokat, táncházakat, születésnapi összejöveteleket, és tánccsoportok kiséretében is közre működünk, mint például Garai tánccsoport, Csávolyi tánccsoport,Hercegszántói tánccsoport és még sorolhatnánk  

Kapcsolat

Országos Horvát Önkormányzat
1089 Budapest, Bíró Lajos utca 24.
telefon:
+36-1/ 303-6093; +36-1/ 303-6094; +36-1/ 219-0827
önkormányzat e-mail címe:
önkormányzat: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. / Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
önkormányzat elnöke: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. / Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.;
hivatal e-mail címe:
hivatal: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát./ Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kiemelt partnereink

HRVATSKI GLASNIK

MHTI

 RADIO CROATICA

 HMI

SHM

A LAP TETEJÉRE