3gpking

A Magyarországi Horvátok Tudományos Intézete és a PTE BTK Horvát Tanszéke gondozásában megjelent „Hrvatski bez kompleksa” (Horvátul komplexusok nélkül) című jubileumi tanulmánykötet Barics Ernő (Martinci/Felsőszentmárton 1945. október 6.) tiszteletére jelent meg Pécsett 2011-ben.

A kötetben számos kroatista és szlavista munkája szerepel, akik hosszú és eredményes tudományos pályafutása során valamilyen formában kapcsolatba kerültek Barics Ernővel. A mintegy harminc, főként a szlavisztika egyes területeit érintő tanulmány három nyelven szól az érdeklődő közönséghez: horvátul, magyarul és oroszul.

Oldalak száma: 277

Borítás: kemény
Kiadás éve: 2011.
Kiadó: MHTI/PTE BTK Horvát Tanszék
ISBN: 978-963-642-370-4
Ár: 3000 Ft

Kapcsolat

Országos Horvát Önkormányzat
1089 Budapest, Bíró Lajos utca 24.
telefon:
+36-1/ 303-6093; +36-1/ 303-6094; +36-1/ 219-0827
önkormányzat e-mail címe:
önkormányzat: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. / Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
önkormányzat elnöke: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. / Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.;
hivatal e-mail címe:
hivatal: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát./ Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kiemelt partnereink

HRVATSKI GLASNIK

MHTI

 RADIO CROATICA

 HMI

SHM

A LAP TETEJÉRE