3gpking

Tomislav Žigmanov Izazovi c. könyve segítséget nyújt abban, hogyan közelítsünk, miképpen olvassuk és értelmezzük a szigorúan vett Horvátország adminisztratív határain kívül keletkező horvát irodalmat is. A három fejezetre felosztott kötet a szerző által az utóbbi 10 évben kiadott tanulmányokból, értekezésekből, esszékből és kritikákból áll.


Tomislav Žigmanov költő, prózaíró, esszéista, a szabadkai Vajdasági Horvátok Kulturális Intézetének igazgatója. A horvát kulturális és irodalmi köztudatban 2007-ben vált ismerté, amikor a Minimum in maximis c. könyvéért irodalmi díjat vehetett át Pulában, majd 2010-ben elnyerte a legjobb Horvátországon kívüli témával foglalkozó irodalmi alkotásért járó díjat is.

Helena Sablić Tomić

Oldalszám: 255
Kötés: puha kötés
Kiadás éve: 2012.
Kiadó: Oksimoron - Eszék/Zavod za kulturu vojvođanskih Hrvata – Szabadka/Magyarországi Horvátok Tudományos Intézete
ISBN: 978-963-88818-6-1
Ár: 2000 HUF

Kapcsolat

Országos Horvát Önkormányzat
1089 Budapest, Bíró Lajos utca 24.
telefon:
+36-1/ 303-6093; +36-1/ 303-6094; +36-1/ 219-0827
önkormányzat e-mail címe:
önkormányzat: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. / Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
önkormányzat elnöke: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. / Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.;
hivatal e-mail címe:
hivatal: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát./ Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kiemelt partnereink

HRVATSKI GLASNIK

MHTI

 RADIO CROATICA

 HMI

SHM

A LAP TETEJÉRE