3gpking

Íme, előttünk áll a 2010. október 21-22. között, az MTA Pécsi Területi Bizottságának székházában megrendezett jubileumi X. Nemzetközi Kroatisztikai Konferencia tanulmánykötete, borítóján a tudás almájának szimbólumával. Elegendő kézhez venni az eddigi 11 konferencia programfüzetét és megállapíthatjuk, hogy a pécsi kroatisztikai konferencián számos visszatérő téma jelenik meg.

Az olyan témáknak köszönhetően, mint az identitás, a nyelv, az irodalom, az oktatás és általánosságban a kultúra és a kulturális örökség, valamint a magyarországi, ausztriai és vajdasági horvátok múltja és jelene, a fordításelmélet kérdései stb. ez a konferencia egyedivé vált, és legyen szabad megjegyeznem, úgy gondolom, ebben rejlik különlegessége is. Az összesen 414 oldalon található 33 munkának több mint a fele ezekhez a témakörökhöz kapcsolódik.

Barics Ernő

Oldalak száma: 414
Kötés: puha kötés
Kiadás éve: 2012.
Kiadó: Magyarországi Horvátok Tudományos Intézete
ISBN: 978-963-88818-4-7
Ár: 2000 HUF

Kapcsolat

Országos Horvát Önkormányzat
1089 Budapest, Bíró Lajos utca 24.
telefon:
+36-1/ 303-6093; +36-1/ 303-6094; +36-1/ 219-0827
önkormányzat e-mail címe:
önkormányzat: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. / Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
önkormányzat elnöke: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. / Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.;
hivatal e-mail címe:
hivatal: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát./ Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kiemelt partnereink

HRVATSKI GLASNIK

MHTI

 RADIO CROATICA

 HMI

SHM

A LAP TETEJÉRE