3gpking

székhely: 7968 Felsőszentmárton, Kossuth utca 2.
igazgató: Petrinovics Kristóf
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A „Josip Gujaš Džuretin” Horvát Kulturális és Sport Központ (a továbbiakban: Központ) a horvát nemzetiséghez tartozók szellemi, kulturális örökségének kulturális hagyományainak megőrzését, fenntartását, fejlesztését, bemutatását szolgáló intézmény. Sportszínteret biztosít a horvát közösség számára. Az Országos Horvát Önkormányzat intézménye, mely feladatainak folyamatos megvalósításával integrálja a horvát nemzetiség közösségi kulturális irányzatait. A Központ részt vesz a horvát nemzetiségű települések kulturális és sport lehetőségeinek bővítésében. Alaptevékenysége a horvátság szellemi, művészeti értékeinek, hagyományainak feltárása, megismertetése, a kulturális szokások gondozása. Az egyetemes, a nemzeti, a nemzetiségi kultúra értékeinek megismertetése. A Kulturális Központ együttműködik a hazai, anyaországi és más külföldi kulturális intézményekkel, szervezetekkel és a kulturális élet egyéb szereplőivel.

 

Kapcsolat

Országos Horvát Önkormányzat
1089 Budapest, Bíró Lajos utca 24.
telefon:
+36 1 610 6793
önkormányzat e-mail címe:
önkormányzat: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. / Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
önkormányzat elnöke: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. / Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.;
hivatal e-mail címe:
hivatal: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát./ Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kiemelt partnereink

HRVATSKI GLASNIK

MHTI

 RADIO CROATICA

 HMI

SHM

A LAP TETEJÉRE