3gpking

melléklet a 5/2021. (IX.2.) Oktatási és Nevelési Bizottság határozathoz

A Hercegszántói Horvát Óvoda, Általános Iskola és Kollégium 2020/2021. évi beszámolójának értékelése

Az Országos Horvát Önkormányzat Oktatási és Nevelési Bizottsága az igazgató által benyújtott éves beszámolót áttekintette - 5/2021.(IX.2.) Oktatási és Nevelési Bizottság határozata - és az alábbi véleményt fogalmazta meg:

Az intézmény a jogszabályi előírásoknak megfelelően, összhangban működik az óvoda, az általános iskola és a kollégium SZMSZ-ével, Házirendjével.

A benyújtott beszámoló részletesen elemezi a tanév elején megfogalmazott oktatási és nevelési célkitűzések megvalósítását, ugyanakkor előremutató jelzéseket tesz a következő tanév feladataira. Külön fejezet értékeli a szakmai munkaközösségek munkáját. Bemutatja az óvoda, az általános iskola és a diákotthon tárgyi és személyi feltételeit, utalva a szükséges változtatásokra. A tárgyi, infrastrukturális résznél külön figyelmet szentel az intézményi beruházásokra, kiemelve azt a tényt, hogy az építkezési munkák nem akadályozták a nevelő-oktató munkát. A tanulói létszámok mindenképpen igazolják az új beruházásokat. Beszámol a pedagógusok továbbképzéseken való részvételéről, amely összhangban áll a középtávú és az éves beiskolázási tervvel. Érinti a tanítás nélküli munkanapok felhasználásának módját, ismerteti az intézmény által megszervezett nemzeti – és egyéb ünnepeket.

Részletes kimutatással, táblázatokkal és szöveges elemzéssel szól a tanulók tanulmányi eredményeiről, a versenyeken elért sikereiről, illetve a hiányzásokról és a mulasztásokról. Külön kiemeli azokat az intézkedéseket, melyeket a pandémia miatt kellett bevezetni. A Beszámoló két nyelven készült. A tanévet értékelő értekezletről hiteles jegyzőkönyv és jelenléti ív készült. A jegyzőkönyvből kiderül, hogy a nevelőtestület megtárgyalta és elfogadta a 2021/2022. tanév tantárgyfelosztását és az új tanév előkészítésének feladatait.

Közzétéve: Az Országos Horvát Önkormányzat Hivatalának és az intézmény hirdetőtábláján.

Kelt: Budapest, 2021. szeptember 2.                                                                                                                                                             

Osztrogonácz József
elnök

Kontakt

Hrvatska državna samouprava
1089 Budimpešta, Bíró Lajos ulica 24.
telefon:
+36 1 610 6793
e-mail samouprave:
samouprava: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. / Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
predsjednik samouprave: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. / Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
e-mail ureda:
ured: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite./ Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Istaknuti partneri

HRVATSKI GLASNIK

MHTI

 RADIO CROATICA

 HMI

SHM

 

Idi na vrh