3gpking

Croatica Internet Rádió

A magyarországi horvátok a Croatica Internet Rádió megalapításával és műsorszolgáltatásával egy újabb lépést tettek a kulturális autonómia kiépítése terén.

A Rádiót az Országos Horvát Önkormányzat és a Croatica Kulturális, Információs és Kiadói Kht. alapították. A Rádió működéséhez a pénzügyi támogatást a Nemzeti és Etnikai Kisebbségi Hivatal biztosította, a Rádió stúdió helyiségeit pedig Dr. Göncz Kinga, ifjúsági, családügyi, szociális és esélyegyenlőségi miniszter adta át 2005. október 28-án.

A Internet Rádió műsorral minden kedden és csütörtökön 10-tol 11 óráig jelentkezik.

A műsor tartalmát a napi és heti aktualitások - hírek, beszámolók, interjúk, riportok, zenei műsorszámok valamint egyéb rádiós műfajok alkotják. 

A Hrvatski glasnik c. hetilap újságírói műsoronként tudósítanak az általuk képviselt régió eseményeiről, valamint minden csütörtökön a hetilap főszerkesztoje ismerteti az aktuális szám tartalmát.

Az Internet rádió egyik előnye, hogy bármikor letölthető, mert a musor tartalma megtalálható az archívumban, a hírek és az aktualitások követhetők a http://radio.croatica.hu oldalon írott formában.

Kapcsolat

Országos Horvát Önkormányzat
1089 Budapest, Bíró Lajos utca 24.
telefon:
+36 1 610 6793
önkormányzat e-mail címe:
önkormányzat: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. / Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
önkormányzat elnöke: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. / Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.;
hivatal e-mail címe:
hivatal: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát./ Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Kiemelt partnereink

HRVATSKI GLASNIK

MHTI

 RADIO CROATICA

 HMI

SHM

 

A LAP TETEJÉRE